Matbloggspriset backstage – V.I.P.-pass

12 November, 2013

Vad gör man när strålkastarna slocknat, när priserna delats ut men när adrenalinet fortsätter att pumpa? Svaret är enkelt man har eftersläckning!

Matbloggspriset samlar massor med kreativa människor och att inte nyttja denna smältdegel av mat- och vinintresse vore att missa målet helt. Vi vill ju också få tillfälle att mötas, träffas och utbyta erfarenheter IRL.

I juryn sitter Fredrik Schelin, som många av er såg under prisutdelningsceremonin tillsammans med Alexandra Zazzi. Han bjöd in till efterfest på sin restaurang: Syster och bror.

Syster och bror ligger precis vid KTH och är en utmärkt lokal för såväl mat, glam som häng. Jag är också glad att få möjlighet att presentera kvällens vinsponsor: Domaine Wine Sweden, som såg till att förhöja kvällen med utmärkt champagne från Louis Massing – en mycket trevlig partyhöjare som också passade bra till mycket av maten. Men även om champagne räcker långt behövs det också något lite rödare och med mer kropp till viss mat och här kom Château de Saint Cosme Côtes-du-Rhône (74503) väl till pass. Stort tack till Domaine wines!

Tack också till Fontana, Grönsakshallen i Sorunda och Martin Servera som sponsrade med läcker fingermat på buffén.

Jag vill också passa på tillfälle, nu när det ges, att tacka mina jurykollegor, prisvinnarna, sponsorer och övriga hang-arounds för en mycket trevlig kväll, där det bjöds såväl mycket bra förplägnad som dryck men framförallt fantastiskt sälls- och värdskap.

Låt oss rulla hatt även nästa år – ses i bloggosfären 🙂

Tack till gästbloggare: Magnus Reuterdahl – Magnus Reuterdahl’s vinblogg Aqua Vitae och för foto Fredrik Schelin.

 

PS Har du bloggat om minglet, prisutdelningen eller matbloggsträffen eller har bilder får du gärna maila länkar till oss på info@matbloggspriset.se DS

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *