Bloggmingel med mat och dryckesbloggare

30 October, 2014

Vad vore Matbloggspriset utan en möjlighet till att umgås och njuta av lite mat tillsammans? Vi tycker att det är ett tillfälle man måste ta vara på och har därför bokat in oss på Restaurang Printz för att äta en två-rätters-meny med charkbricka och fina handgjorda korvar plus öl eller vin till självkostnadspris (275 kr). Vegetariska alternativ finns förstås. Är vi en mindre grupp är vi i mathallen och är vi många får vi vara i ölhallen.
Vi hoppas du är intresserad av att ses och bara för att veta ungefär hur många som kommer ber vi dig att anmäla dig nedan.

Datum: 6 november
Tid: från kl 17 och så länge man orkar
Plats: Arenavägen 71 (vid Globen)
Hitta hit: Restaurang Printz ligger nära mässan och för att komma dit tar du pendeltåget till Årstaberg och därefter tvärbarnan mot Alvik och kliver av vid Globen. Restaurangen ligger på Arenavägen som går längs med globenområdet.

Varmt välkommen!
Kinna, Ylva och Christopher
Matbloggspriset

[gravityform id=”4″ name=”Matbloggsmingel Restaurang Printz”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *