Matbloggsträffen 2013

Matbloggsträffen i Stockholm – våra talare

5 November, 2014

Under Matbloggsträffen den 7 November (obs! anmälan är stängd) har vi nöjet att presentera tre talare: Georg Herliz, Ilva Beretta samt Magnus Reuterdahl. Mellan klockan 13-17 kommer de att föreläsa om sina specialiteter inom bloggvärlden. Läs mer om våra talare nedan så ses vi på Mitt Kök mässan, Scandic Talk Hotel, Konferensrum T4 !

 

GeorgHGeorg Herlitz, Creative Director, United Screens

Georg Herlitz har jobbat med video i många år och är en av dem som tittar flera timmar per dag på youtubeklipp. I sitt föredrag kommer han att prata om hur man lyckas med sitt videoinnehåll och hur man aktivt sprider sitt innehåll.

Han kommer också att förklara  för oss vilken kvalité som krävs. Vi kommer att få veta hur man gör och inte gör dvs  vilka de vanligaste felen som görs är och så kommer vi att få se flera exempel på det här.

 

 

 

 

Ilva Beretta, fotograf och bloggare,  Lucullian Delights

Ilva Beretta jobbar som fotograf och bloggare med hemvist i Toscana i Italien.  Hon har vunnit ett flertal internationella priser för sitt arbete och gjort kommersiella fotograferingar för flera välkända märken. Hennes karriär började dock inom ett helt annat område innan bloggningen och fotograferingen förändrade allt.

Under sin föreläsning kommer Ilva Beretta prata om fotografering i allmänhet, bedömning av fotobloggar, hennes tankar kring sitt yrke samt sin resa från bloggare till fotograf.

 

 

 

 

Magnus Reuterdahl , bloggare och enteprenör,  #winelover

Magnus Reuterdahl spenderar stor del av sin tid som vinbloggare på sina egna bloggar Aqua Vitae samt Testimony of a wine junkie. Magnus driver även det internationella nätverket  #winelover, med fler än 15000 medlemmar som delar samma passion för vin och drycker.

Till föreläsningen kommer han direkt från DWCC  i Schweiz och ett #winelover hangout,  fylld med ny inspiration och tankar kring internationella bloggtrender. Med utgångspunkt av detta kommer han att prata om att bygga communities/nätverk, att hitta nya kontakter och idéer och så blir det såklart en hel del vin-nörderi…

 

Bilderna i kollaget i toppen av inlägget är tagna under förra årets Matbloggsträff i Stockholm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *