Vinnare sponsrar vinnare

10 November, 2016

870bf550bc2e03eb_800x800ar

 

Hötorgshallen sponsrar Matbloggspriset 2016 då man vill prisa inspirerande digital storytelling som handlar om mat. Med sponsorskapet vill företagarföreningen lyfta matbloggare som har sin personliga stil och eget uttryck, precis som alla olika handlare i en saluhall.

Inte nog med att Hötorgshallen sponsrar Matbloggsprisets vinnare, samtidigt är deras egen kundtidning Hallen på nytt nominerad till Svenska Publishing-Priset, efter att ha vunnit priset i kategorin Sveriges Bästa Kundtidning 2014 och 2015. Om det blir en tredje gång avslöjas den 14:e november då priset delas ut på Musikaliska vid Nybroviken. Nästa nummer av “Hallen” finns att hämta gratis i Hötorgshallen runt den 25 november.

hotorgshallen_-logga-1000x1000Ett stort fokus riktas idag mot råvarornas bakgrund. Det ska inte bara vara gott utan även produktionsmässigt hållbart att handla, laga och äta bra mat. Detta är något som Hötorgshallens handlare själva värdesätter och tycker att matbloggare är duktiga på att lyfta fram på ett lättillgängligt och lustfyllt sätt.

– I Hötorgshallen samarbetar vi ofta med duktiga matbloggare, säger Tatjana Jeremic, ordförande i Hötorgshallens Företagarförening. Bloggare inspirerar med nytänkande och kreativ förädling av våra råvaror i form av välskrivna recept, något som vi mer än gärna sprider till våra kunder genom olika event, på Hötorgshallens blogg och i vår kundtidning Hallen!

Genom att sponsra Matbloggspriset med Hötorgshallens presentkort, som gäller hos samtliga handlare i saluhallen, vill handlarna bjuda in matbloggarna till att upptäcka Hötorgshallens enorma utbud och mångfald av spännande mat samt råvaror från hela världen. Med detta hoppas Hötorgshallen inspirera till fortsatt nyskapande matlagning.

Speciellt vill handlarna redan nu välkomna till Hötorgshallens julhandel som bjuder på en unik upplevelse fylld av sprudlande energi och matglädje med hela värdens julbordsmat och ätbara julklappar, allt samlat under ett tak mitt i Stockholm på Hötorget.

Mer om Matbloggspriset: http://www.matbloggspriset.se

Prisutdelning: 10 november, kl 12.45-13.15, Sthlm Food and Wine scenen, Älvsjö

Konferenciärer: Sebastien Boudet, Brödpassion och Jessica Frej

Hashtags i sociala medier:
#matbloggspriset #folketsval #hötorgshallen #Sthlmfoodandwine

 

På webben:

http://www.matbloggspriset

Följ matbloggspriset på:

Facebook.com/matbloggspriset
twitter.com/matbloggspriset

Instagram.com/matbloggspriset

 

Kontaktuppgifter:
Ordförande Hötorgshallens företagarförening
Tatjana Jeremic, Prima Delikatesser, mailto: catering@primadelikatesser.se
Tel: 08-216293

 

Marknads- och PR-ansvariga:

Kinna Jonsson, Fiduser Communication, mailto:kinna.jonsson@fiduser.se

mobil: 070-662 09 44


Ylva Vitorovic, VIVA Communication , mailto:ylva.vitorovic@vivacommunication.se

Mobil: 070-111 69 21

Pressmaterial:

Pressnyheter

Boilerplate
Matbloggspriset är Nordens äldsta bloggpris och delades ut för första gången 2005. Priset grundades av Christopher Anderton, Deluxive State och delas nu ut för elfte gången på Sthlm Food and Wine i Älvsjö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *