Att blogga om mat är det roligaste jag någonsin gett mig in på!

19 October, 2017

För att slippa maila recept till vänner och bekanta så började hon samla sina recept på bloggen Agnes tugg. Ett drygt år senare är hon en av de 10 finalisterna i Folkets val. Nedan delar hon med sig av sina tankar kring matbloggande och två härliga recept; Halloumi Tikka Masala och Apple Pie Overnight Oats. 

– Jag började blogga för ganska exakt 1 år sedan. Jag märkte ett intresse bland kollegor och kompisar kring maten/kakorna jag lagade och hade med mig till jobbet/la upp bilder på. Istället för att mejla/smsa recept hit och dit kände jag att det kunde vara bra med en plattform där jag samlar alla mina recept så att folk kan gå in och titta och inspireras. Att det sen skulle visa sig vara det roligaste jag någonsin gett mig in på visste jag inte då! På den vägen är det 🙂

– Åh, det är så många bitar jag älskar är det gäller att blogga om mat (finna inspiration, provlaga, styla, fota, redigera, skriva osv) men det bästa av allt är känslan över att kunna bidra med något och inspirera andra. Kanske göra någons dag lite godare eller enklare genom mina recept! Feedbacken från följarna när någon lagat ens recept och tycker att det blev så fantastiskt gott, och lagar samma recept om och om igen, det är oslagbart!

– Det är helt galet kul att vara finalist i Folkets val! Kan inte förstå att jag är bland de tio finalisterna, får nypa mig i armen! Det betyder verkligen jättemycket för mig, detta är min stora passion i livet.

– Jag har en väldigt god kontakt med mina följare, en trogen följarskara, vilket är helt fantastiskt! Världens bästa följare helt enkelt!

 

På frågan vad som karaktäriserar en bra blogg och vilka som är hennes favoritrecept svarar hon;
– Inspirerande bilder, tydliga recept och kontinuerlig uppdatering karaktäriserar en bra matblogg.

 

– Jag äter mycket vegetariskt, och den här rätten är min absoluta favorit just nu – Halloumi Tikka Masala!

 

– Skulle även vilja dela med mig av ett favorit-frukost recept, om man får säga två, nämligen Apple Pie Overnight Oats 🙂

 

  

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *