Camilla Hamid, MyKitchenStories, nominerad till Folkets val

Det har varit ett fantastiskt år!

15 October, 2017

När hon vann kategorin Bästa Bak & Dessert förra året löd nomineringen såhär; “Vi lockas in hennes värld genom bra texter och fint foto. Allt känns fräscht och spännande – pristagaren bjuder på både sig själv och sina godsaker på ett synnerligen ödmjukt sätt.” Det verkar hennes läsare hålla med om för i år är Camilla Hamid med bloggen MyKitchenStories en av 10 finalister i Folkets val. 

Vi kontaktade Camilla för att ta reda på hur det känns att vara finalist i Folkets val samt hur det var att vinna Bästa Bak & Dessert förra året.
– Vinsten förra året gav mig massor med inspiration till mitt bloggande, nya vänskaper i matbloggsvärlden och modet att ta steget att starta eget företag. Idag bloggar jag på TV4s matsajt köket.se och har receptuppdrag vid sidan om. Det har varit ett fantastiskt år helt enkelt, säger Camilla.

Allt började sommaren 2015 efter mycket pepp från en av Camillas närmaste vänner.
– Hon tyckte att jag skulle dela med mig av recepten på allt gott jag bjöd på när vi sågs. Är henne evigt tacksam idag kan jag säga för idag är bakbloggandet något av det bästa jag vet, berättar Camilla.

Det är interaktionen med läsarna, som Camilla uppskattar mest med bloggandet.
– Det finns inget som gör mig så glad som när mina läsare och följare berättar och visar när de bakat efter mina recept eller när de frågar om hjälp och ger konstruktiv feedback, tycker Camilla.

– Det känns helt fantastiskt att vara finalist i Folkets val roligt och det värmer något oerhört att läsarna har tagit sig tid att nominera mig. Mina läsare är min största motivation till att hålla igång bloggen och ivrigt skapa nya recept. Nomineringen är ett kvitto på att de är nöjda, berättar Camilla.

CamillaHamid, MyKitchenStories, nominerad till Folkets val CamillaHamid, MyKitchenStories, nominerad till Folkets val CamillaHamid, MyKitchenStories, nominerad till Folkets val

Camilla interagerar lika mycket med sina läsare idag som när hon precis började blogga. För henne är det viktigt att ge tid tillbaka till de som tar sig tid att besöka, kommentera och gilla. Hon hoppas och tror att det är en anledning till att nomineringarna varit många.

Enligt Camilla är framgångsreceptet för en bra blogg personliga texter, tydliga recept och bilder som får det att vattnas i munnen. De är dessa tre ingredienser som gör sig riktigt bra ihop i en matblogg.

På frågan om hon har något favoritrecept just nu som hon vill dela med dig av, så svarade hon att hennes chokladbollsbrownies varit en riktig storfavorit på senaste tiden. Här kommer de. Baka & njut! 🙂 /Ylva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *