Kitchen of Anna sprider matkärlek

17 October, 2017

När det inte gick hennes väg i Sveriges Mästerkock hittade hon en ny väg att visa sin kärlek för maten genom att dela sina recept med alla matälskare på nätet istället. Enligt Anna Demirian som driver Kitchen of Anna är bloggen en levande kokbok. Läs mer om denna passionerade matlagerska nedan och ta del av hennes goda svamprisottorecept.

– Efter ett misslyckat försök i Sveriges Mästerkock så bestämde jag mig att börja blogga om min mat. Det där skulle inte knäcka mig och jag skulle dela min passion med andra på ett annat sätt istället.

– Varför gör jag det här egentligen? Det här med bloggen och alla timmar som jag lägger på bloggandet? Jag älskar matlagning och har alltid gjort det. Bloggen är som en levande kokbok för mig. Den absolut bästa delen är att jag delar den med er andra och mycket riktigt – delad glädje är dubbel glädje! Det är så himla kul att sprida matkärlek eftersom den kärleken är universell!

– Det är såklart en stor ära att bli nominerad för andra året i rad och jag är så himla glad eftersom det är folkets röster som är avgörande i denna kategori Jag får ofta höra att jag inspirerar och sprider matglädje. Detta  är något jag brinner för och det är min passion. Jag tror att mina läsare ser det på min matlagning och mina bilder. Dessutom så har jag uppmanat mina följare att rösta på mig.

– Jag tycker att en bra matblogg ska ha det mesta. Den ska ha både en massa recept på kötträtter, vegetariska rätter och inte minst goda bakverk och desserter. Vill man laga tre rätters så ska man kunna hitta och kombinera det från en matblogg. En blogg med vanlig mat för alla utan en massa dieter, som ju bara skapar stress och mindre lust för matlagningen. Jag tror mest på en sund kombination av träning och god mat.
– Just nu är skogen full med härliga och goda svamp, så mitt favoritrecept som jag vill dela med mig av är en risotto som är både billig och god!
Vi tackar Anna för att hon ville dela sin passion och risotto med oss. Lycka till i Folkets val, Anna! /ylva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *