Mat, bak & dryck i en härlig blandning

14 October, 2018

Bloggen KlingsKitchen som drivs av  Katarina Kling är inriktad på både matlagning och bakning men även en hel del dryck. Det som började med en blogg för att dela med sig av egna recept har resulterat i ett stort intresse för fotografering. Katarina lägger alltid mycket tid på bilderna. Bloggen ska inspirera till att vilja testa nya recept och visa att det inte är så avancerat och krångligt att laga god mat och baka smarriga bakverk. Katarina är med i finalen i Folkets Val som pågår just nu. Läs mer nedan om Katarinas utmaningar kring bloggandet vad  hon anser är det bästa med det.

Innehållet i bloggen är en blandning av lite allt möjligt som jag tycker om. Allt från grekisk mat, bakverk till läskande drinkar. Jag försöker alltid hitta nya smakkombinationen och gör gärna mina recept med en annorlunda twist.

Det absolut bästa med att blogga är när man får höra hur uppskattade recepten är och hur mycket de blivit inspirerade till att testa nya idéer.

Min största utmaning med att blogga är tiden. Det tar så mycket längre tid än vad man tror. Från idé till ett färdigt inlägg är det många moment.

Framtidens bloggande tror jag handlar ännu mer om att ha fina bilder som sticker ut i flödet. Jag tror även att det går ännu mer över till Instagram. Det blir även mer rörliga inlägg och Youtube är här för att stanna.

//Ett stort tack till Katarina Kling, för dessa ord och ett stort lycka till i finalen!
Har du inte röstat än? Gör det här! /Simona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *