Skall man äta så kan man lika gärna äta gott

15 October, 2018

Syftet med bloggen  lchfmedcamilla som drivs av Camilla Björklund är att visa att LCHF-kost handlar om så mycket mer än äta kilovis med smör som många verkar tro. Hos Camilla får man tips på enkla maträtter med naturliga råvaror som passar hela familjen, oavsett kosthållning. Mat skall vara kul och enkelt att tillaga. Camilla är med i final i Folkets Val som pågår just nu. Läs mer nedan om varför Camilla började blogga och vad som inspirerar henne.

“Skall man äta så kan man lika gärna äta gott” brukar jag säga. Jag har ätit denna kost i över fyra år nu och vill helt enkelt kunna dela med mig av mina tips och trix. Jag startade min blogg i samband då mitt Instagram-konto växte. Jag ville ha en plats där jag kan samla alla mina recept och en blogg kändes då som den naturliga vägen att gå.

Det bästa med att blogga är att få inspirera andra med god mat. Att laga mat är det bästa jag vet och att då ha en blogg för detta är ju perfekt. Att kunna föra en diskussion och ge varandra råd och tips. När jag får höra att ett recept gjorde succé hemma hos någon annan är guld värt för mig.

Bloggen är något jag gör på min fritid för att jag tycker det är kul att dela med mig och ge andra inspiration. Utmaningen är att finna tiden då man har heltidsjobb och familj. Men i nuläget älskar jag varenda sekund! Kan jag inspirera en enda människa så har jag lyckats.

Framtiden för bloggar och sociala medier ser ljus ut. Jag kommer fortsätta med mina sociala kanaler så länge jag tycker det är kul. Och recept kommer fortsätta att skapas och givetvis hamna på bloggen. Jag älskar det jag gör och hoppas att folk gillar det och kommer att fortsätta läsa min blogg.

//Ett stort tack till Camilla Björklund, för dessa ord och ett stort lycka till i finalen!
Har du inte röstat än? Gör det här! /Simona

1 Comment

  • Malin says:

    Fast det stämmer ju inte riktigt att det passar alla. Nu när jag fått gallsten ska man försöka undvika så mycket fett som möjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *