Allt är inte glass och ballonger men jag älskar det jag gör

4 November, 2018

Grillduell, grekiska smaker, snyggaste spritsade bakverken, tankar kring matsvinn, tips på matstyling, prisutdelning och mingel med massa duktiga matbloggare! Passa på att möta Linnéa Seidel med bloggen Linneasskafferi och vinnare Stora Matbloggspriset 2016, både nedan och i egen hög person på STHLM Food & Wine som ansvarig för blogghörnan, paneldebattör och inte minst konferencier vid prisutdelningen

Ärofyllt att vinna Stora Matbloggspriset

Det är otroligt ärofyllt att få ha vunnit det Stora Matbloggspriset. Att en jury faktiskt följt mitt arbete under en längre tid och tyckt att det jag gör, ja det är bra! Det ger en enorm självförtroende-kick och ett litet kvitto på att det jag gör är rätt. Så jag kan absolut säga att självförtroendet fick sig en fin kick av vinsten. Vilket såklart speglar av sig i allt mitt arbete. Att man kanske vågar tro lite mer på sig själv.
Sen har själva vinsten såklart gjort att man blev mer medialt uppmärksammad. Bland annat ledde det till att jag fick återuppta det roliga arbetet att baka live i P4 Västmanland en gång i månaden.

En monter för matbloggare

Ja förra året fick jag och Gustav möjlighet att ställa i ordning en monter för oss matbloggare. En monter för oss matbloggare, av oss matbloggare. Ett gyllene tillfälle att få visa upp sig själv och sitt varumärke. Förra året live-sände vi en del paneldebatter. Men det som uppskattades allra mest var när det lagades mat eller bakades i montern. Så det har vi tagit med oss till i år och därför satsat mest på det! Det kommer bli allt från grillduell till grekiskt och tips på hur man spritsar bakverk snyggast!

Helt rätt att följa med på Matbloggsprisets resa

När jag fick frågan kändes det självklart att ställa upp som konferencier vid prisutdelningen. Jag blev nominerad till Matbloggspriset för första gången redan för 8 år sedan. Priset har haft en enorm utveckling sedan dess och det känns helt rätt att få fortsätta vara med på den resan!
Att få ta emot det Stora Matbloggspriset kändes otroligt hedrande och fint!

Att driva en blogg  professionellt 

Att driva en blogg professionellt mot att ha det lite på sidan om är en stor skillnad. Ungefär som att älska att baka på fritiden mot att driva ett café på heltid. Många tror att det allt som oftast är glass och ballonger hela tiden när man jobbar med det vi gör. Men det här är mitt arbete. Ett arbete som jag ibland är så trött på, men samtidigt älskar och aldrig skulle vilja byta bort!

Kom och mingla!

Det kommer att hända massa spännande i blogghörnan under hela helgen, men på fredagen fokuserar vi på bloggträffen och prisutdelningen. Vi vill ju att så många som möjligt är med på både träff och prisutdelningen. Men efter det blir det mingel i montern! Har ni inte anmält er än, gör det det här!

//Ett stort tack till Linnéa Seidel för dessa ord och lycka till i framtiden! /Simona

Linnéa Seidel, Sandra Rogers Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *