Pepparkakstarta av Cake by Mary

En söt, digital receptbank

20 December, 2018

Redan som liten började hon samla recept och skapa egna häften. Maria Culha som driver bloggen Cake by Mary blev dubbelt nominerad i år, nämligen i kategorierna Folkets Val och Bästa Bak- & Dessertblogg. Nedan berättar hon mer om hur bloggen kom till och dessutom delar hon med sig av ett smarrigt recept på pepparkakstårta. 

Behövde kunna komma åt recepten oavsett plats

Jag har alltid gillat att baka, redan som liten gillade jag att hjälpa till i köket och samlade tidigt på recept och skapade egna recepthäften. Jag bakade mycket på andra orter och insåg att det skulle vara bra med en digital receptbank där jag samlar mina favoritrecept. På så sätt kunde jag komma åt recepten oavsett var jag befann mig. Med tiden insåg jag hur roligt det var att få inspirera andra.

Favoritrecept: pepparkakstårta med färskostkräm

Denna period är en av mina favoriter, älskar allt som hör till advent, jul och nyår. Jag gjorde nyligen en Pepparkakstårta med färskostkräm som både blev vacker och väldigt god, så den är lite av en favorit just nu. (Toppbilden)

Ett stort tack till Maria för dessa fina svar och detta läckra recept. Vi ser fram emot botanisera i denna receptbank! /Ylva.

Skumtomteluvor av Cake by Mary Havrecookie cups med nougatfyllning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *