Systrarna Eisenmans bjudning

Åtta kokböcker senare startade de bloggen

18 January, 2019

Efter att ha drivit kokbokscafé, skrivit åtta kokböcker och vunnit Årets bästa kokbok två gånger tyckte de att det var dags att börja blogga. Möt systrarna Monica och Lisa Eisenman nedan, nominerade i kategorin Bästa Foto nu i höstas.

Vi har alltid varit intresserade av mat. Mellan 2000-2008 drev vi The Cookbook Café – en kombinerad café och kokbokhandel. Under tiden tiden fick vi även möjlighet att själva börja skriva kokböcker. Sedan dess har det blivit 8 stycken – varav två har vunnit Årets bästa kokbok. Efter The Cookbook Café började vi jobba frilans som matskribenter och matstylister och började sen även blogga.

Systrarna Eisenmans kakor Systrarna Eisenmans kakor Systrarna Eisenmans nyponsoppa

Vi ville kunna kommunicera med våra läsare

När man bloggar har man möjlighet att kommunicera med sina läsare – vilket vi tyckte var roligt. Därför startade vi bloggen. 2019 kommer vi att fortsätta satsa på bloggen – och har några spännande projekt och samarbeten på gång som dessvärre är ännu lite hemliga…

Systrarna Eisenmans burrata Systrarna Eisenmans manna Systrarna Eisenmans ångade torsk med puré

Favotirrecept: majssoppa med kokos & sweet chili

Detta recept på majssoppa med kokos och sweet chili är en favorit – för att den är himmelsk god och enkel att göra. T om våra barn klarar av att göra den själv – och de älskar också den. Den passar dessutom perfekt att ta med i termos ut i skidspåret eller på vinterpicknicken..

SystrarnaEisenmans majssoppa

Ett stor tack till Monica och Lisa som även var finalister i folkets val. Den där soppan måste man ju bara testa! /Ylva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *