Linnéa Seidel, Sandra Rogers Photography

Bloggen är en del av mig

20 February, 2019
Linnéa Seidel driver bloggen Linneas skafferi som vann Stora Matbloggspriset 2017 och nominerades i kategorin Matbloggsprisets Hedersutmärkelse 2018. Linnéa började baka och blogga redan år 2007 när det knappt fanns några svenska bloggar. Nedan berättar hon mer.

Två år i rad har Linnéa, tillsammans med Gustav Johansson – Jävligt Gott, drivit blogghörnan på STHLM Food & Wine. För att bli nominerad till Hedersutmärkelsen handlar det just om den här typen av initiativ – att göra något som kan hjälpa till att lyfta hela matbloggosfären.

Ville få utlopp för kreativiteten

Jag började baka och laga mat på min fritid då jag tyckte mitt arbete inte var tillräckligt kreativt. Jag behövde helt enkelt få utlopp för min kreativitet. Det här var 2007 när det knappt fanns några svenska bloggar. Men jag tänkte att vore ett bra sätt att samla alla recept. Att göra som en dagbok med mina recept.

Från början var det en liten hobby. Något som höll mig sysselsatt på fritiden. Och nu är det en del av mig!

Favotirrecept: rödbetsbourguignon

Jag tycker alltid att frågan frågan om favoritrecept är väldigt svår! Jag gillar så mycket att det är svårt att bara välja ett recept. Men jag är svag för olika sorters rotfrukter så här under vinterhalvåret. Så det får nog bli min rödbetsbourguignon! Receptet hittar du här.

Spännande samarbeten 2019

2019 kommer bjuda på massor av spännande samarbeten och projekt som jag snart kommer kunna dela med mig av.

Tusen tack till Linnéa för dessa inspirerande svar och bilder! /Ylva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *