Jessica Frej

Sprider matglädje på YouTube

28 February, 2019

Ni ser henne titt som tätt i TV4s Nyhetsmorgon där hon lagar mat i sina härliga, egendesignade, färgglada klänningar. Men viktigast av allt, hon har ju varit konferencier för Matbloggspriset! <3  I höstas nominerades Jessica Frej & hennes YouTube-kanal Lättlagat med Jessica Frej i kategorin Bästa Rörliga Blogg. Nedan svarar hon på våra frågor. 

YouTube är en del av min sociala portfölj

Jag har inte gått över till YouTube, jag har lagt till det i min portfölj av sociala medier kan man säga. Ett bra komplement till Instagram, blogg och Facebook ser jag det som!

Korta & inspirerande matlagningsprogram

Min kanal är i dagsläget en samling välproducerade, korta matlagningsprogram där jag vill inspirera mina följare att laga god mat på ett lätt sätt. Och även lära ut nya tips och trix i köket. Allt från hur du slår en perfekt bea, hur du räddar den och vad man kan göra istället för bea om man tycket det är svårt. Till hur man lagar mat till 10 pers på 10 min. Eller baka glutenfritt. Och ibland dyker klassiker som fläsk med löksås upp.

2019 = böcker & kläder

Flera stycken, jag släpper 2 klädkollektioner till med Provrummet. Jag släpper 2 kokböcker och lanserar ett nytt projekt som ännu är hemligt.

Favoritrecept: potatis- & purjolökssoppa

Alla mina favoritrecept finns med recept på min YouTube-kanal. Men om jag måste välja ett så tar jag det senaste, min potatis- och pujolökssoppa som du hittar nedan.

 

Enligt Jessica är syftet med kanalen är att sprida matglädje, och vi kan bara hålla med! /Ylva.

 

Fotograf: Lina Eidenberg Adamo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *