Matro - Sara

Allt som behövs är lite matro!

14 October, 2019

Finalist #7 i Folkets val driver en tolerant blogg för de intoleranta – Matro! Och det är inte första gången Sara är finalist.  Läs mer om Sara nedan, ta del av hennes smaskiga recept och glöm inte att rösta!

Fler har hittat till bloggen

– Sedan jag var med i Folkets val förra gången har jag fortsatt blogga och inspirera till god vardagsmat, lite bakning och det lilla extra till helgerna. Känns kul att det är fler som har hittat till bloggen och verkar tycka om att bloggen innehåller recept, tips och inspiration både för matlagning och bakning, berättar Sara.
– Varför jag blev nominerad igen vet jag verkligen inte. Men jag känner mig otroligt glad och hedrad. Nånting rätt måste jag ju göra 🙂, fortsätter hon.

Tiden är den största utmaningen

– Tiden är fortfarande den största utmaningen med att blogga om mat. Att ha tid till familj o vänner, vanligt jobb, prova recept, fotografera och skriva inlägg. Men eftersom det är så himla kul så hittar jag oftast tiden. Jag önskar fortfarande att jag ska bli en bättre fotograf för att kunna inspirera ännu mer med mina kort och inte bara med mina recept, berättar Sara.

Vad händer 2020?

– Inget jätte-spännande än så länge. Men jag hoppas att det kommer trilla in några roliga erbjudanden och samarbeten. Privat så kommer det bli festernas år då sonen tar studenten och både jag och min mamma fyller jämnt i sommar. Vilken sommar det kommer bli för mig som älskar att planera och fixa fester, konstaterar Sara glatt.

Favotirrecept: Matro-limpa

– Min Matro-limpa är ett bröd som hela familjen älskar och självklart har jag döpt den efter bloggen.
Nånting annat jag älskar just nu och som är perfekt höstmat är en krämig och god kålrotsgratäng. Den måste alla prova 🙂,  uppmanar Sara.

– Slutligen hoppas jag att fler blir nyfikna på Matro och letar sig hit 🙂 Och självklart önskar jag alla mina medtävlare lycka till i denna fina tävling, avslutar Sara.

Tusen tack för detta, Sara! /Ylva.

Matro - kålrotsgratäng Matro-limpa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *