LCHF med Camilla

Älskar matlagning som sköter sig själv

13 October, 2019

Camilla började med LCHF för 5 år sedan och jobbar efter devisen “Skall man äta så kan man lika gärna äta gott“. Hon märkte att det fanns ett intresse för LCHF, hennes matlagningstips och den livsstilsomställning som LCHF faktiskt innebär iom att hennes Instagramkonto växte. Nu är hon för andra året i rad finalist i Folkets val. Nedan berättar hon mer. 

Inga krusiduller!

– Det som har hänt efter förra årets Folkets val är att jag har fortsatt med min matlagning och haft ett gäng spännande uppdrag. Att få göra det man älskar är fantastiskt, berättar Camilla.
– Jag tror och hoppas att jag är nominerad igen för att det är för att mina läsare gillar det jag gör och mina recept. Jag gillar att hålla det enkelt och utan krusiduller vilket jag tror folk uppskattar – speciellt på vardagarna när man kanske inte har tid att stå i köket i timmar. Jag älskar att laga mat och att få inspirera andra är ren och skär kärlek för mig, fortsätter hon.

Tidsbristen är den största utmaningen

Den största utmaningen med att blogga om mat är det att få tiden att räcka till. Med ett heltidsjobb och familj kan det ibland vara svårt att få tid till receptskapande, foto och blogg, erkänner Camilla.

Vad händer 2020?

Jag har lite smått på gång men annars så kommer jag fortsätta med blogg och instagram och hålla tummarna att folk uppskattar det jag gör. Drömmen om min egna kokbok finns kvar, berättar hon.

Favotirrecept: Högrevsgryta

Grytor står mig varmt om hjärtat – speciellt nu till hösten. Älskar matlagning som sköter sig själv på spisen 🙂  En av mina favoriter är denna mustiga högrevsgryta med underbara smaker. Perfekt nu när det börjar bli kyligare ute, förklarar hon.

– Är så tacksam att jag blivit nominerad i år igen. Att få uppskattning för det man gör är underbart. Det är ett riktigt inspirerande gäng som är med i år och jag känner mig hedrad att få vara med om detta tillsammans med de andra underbara deltagarna, avslutar Camilla.

Ett stort tack till Camilla för dessa inspirerande svar och recept! /Ylva.

LCHF med Camilla: högrevsgryta LCHF med Camilla: gryta LCHF med Camilla - bröd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *