Fanny Lindkvist - Lesscarbs

Hälsa, specialkost & utländska influenser!

20 October, 2019

7 av de 10 finalisterna i årets Folkets val har någon form av diet med hälsofokus som inriktning. Dessutom har flera av dem med sig influenser från något annat land. Två teman som är högst aktuella även när det pratas om mat i traditionella medier.

I går kväll 23:59 stod det klart att Fanny Lindkvist med bloggen Lesscarbs hade vunnit Folkets val 2019.

– Jag vill tacka mina följare som alltid stöttar mig och som gör mitt jobb väldigt roligt. Det här priset har vi vunnit tillsammmans, säger Fanny till Matbloggspriset nu på morgonen.

Förra gången hon var med, 2015, blev hon tvåa, så hon är extra glad över förstaplatsen såhär 4 år senare.

Men förra gångens andraplats saktade på intet sätt ner henne framfart. Tvärtom. Istället hann hon starta 2 AB och 1 podd samt ge ut 2 böcker.

Här hittar du övriga finalister:

100 Kitchen stories

Caroline Vass

Glutenfria godsaker

Laga persisk mat med Maryam

LCHF med Camilla

Matro

På tallriken

Systrarna Eisenman

Tjockkocken

Vi vill rikta ett stort tack till alla finalister för att vi fått möjligheten att lära känna er lite närmare samt ett minst lika stort tack till era engagerade följare som gjorde detta möjligt! ❤ /Ylva.

1 Comment

  • Janne says:

    Jag har följt Fannys råd angående tvål och hudvård. Jag har lyckats sluta med schampo och mitt hår och min hud har aldrig mått bättre. Jag har inte längre mjäll eller finnar. Bara tvål och kokosnötolja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *