GastroNord

Något att se fram emot i höst!

31 March, 2020

Tanken var att vi skulle ses på Stockholmsmässan nu i månadsskiftet, dela ut priser och njuta av smakupplevelser av alla de slag. Istället tvingade ett virus fram evenemanget och tävlingen till hösten samtidigt som mässans lokaler har gjorts om till fältsjukhus.

Istället för tre smakrika dagar nu i månadsskiftet mars-april med GastroNordStockholmsmässan har alltså mässhallen byggts om till ett fältsjukhus med ett trettiotal intensivvårdsplatser, efter regeringens beslut tidigare i mars att begränsa stora, offentliga evenemang. Som långvarig samarbetspartner till Stockholmsmässan är vi otroligt stolta över att mässan valt att ställa om och ta detta viktiga och livsavgörande samhällsansvar.  <3

GatroNord genomförs 20-22 oktober
Istället för att för ett smakfullt event i vårsolen, går det ju precis lika bra att sätta fart på smaklökarna i oktoberskymningen.  Om inte bättre. Upplägget är fortfarande detsamma, nämligen att hela Hotell-Restaurang-Café-branschen samt delar av dagligvaruhandeln möts på GastroNord och utbyter erfarenheter och kunskap. Här blir du inspirerad och inhämtar ny kunskap kring allt som rör mat och dryckesbranschen. Du kan även passa på fråga experter samt hitta nya, intressanta produkter. OCH, är du en av de 7 vinnarna i vår tävling, blir du och en av dina följare bjudna på lunch, dryckes- och chokladprovningar, spännande föredrag, m.m.

Tagga på!
Allt måste ju inte stanna upp på grund av coronaviruset, speciellt inte i den virtuella världen, så fortsätt att tagga dina Instagrambilder så har du chans att vinna månadens bild, blogg..
Använd dessa taggar:
#matbloggspriset
#matbloggsprisetbild
#matbloggsprisetblogg

Vi återkommer i höst med information om tävlingen i samarbete med GastroNord och tävlingen tillsammans med 1nfluencersMarketing. Till dess, håll er friska och ha det så gott det går! /ylva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *