Sidhuvudsillustrationer för Matbloggsträffen

Hej alla härliga mat- och dryckesbloggare!

Nu är det dags för matbloggsträff i samband årets upplaga av Matbloggspriset och Mitt Kök-mässan. Du som bloggar är varmt välkommen!

NYHET! I år är matbloggsträffen både i Göteborg och Stockholm. Det är olika talarprogram i de olika städerna vilket gör att du kan delta på båda träffarna och få dubbel inspiration.
ANMÄLAN behöver vi från dig för att veta hur många som kommer. Likaså måste vi ha din mejladress för att kunna meddela eventuella ändringar, samt kontakta vinnare av vår  Rent-a-Chef tävling (läs mer nedan). Din mejladress kommer f ö inte att användas till något annat än kommunikation mellan oss på Matbloggspriset och dig. Vi hatar också SPAM!
BILJETT, skickar vi med mail efter att du anmält dig. Fyll i om du har pressackreditering. Då behöver du inte någon separat biljett – men vi vill ändå veta om du kommer på Matbloggsträffen. Vi har plats för 110 personer i Stockholm och c:a 30-50 personer i Göteborg.
LAGA MAT MED Rent-a-chef före Matbloggsträffen. Vi lottar ut 16 platser i Matlabbet i Stockholm och Göteborg. Båda aktiviteterna ligger mitt i mässområdet på Mitt kökmässan.
TÄVLING Vill du delta i matlagningsaktiviteten? Ladda då upp din bästa matbloggsbild (fri tolkning av vad detta innebär :)) på Instagram och skriv en kort motivering varför du vill vara med på aktiviteten med Rent a Chef.  Tagga inlägget med #rentachef samt #matbloggstraffgbg om det gäller Göteborg eller #matbloggstraffsthlm om det gäller Matbloggsträffen i Stockholm. En jury som utser vinnande bilder på Instagram består av personer bakom Matbloggspriset.

I samarbete med Mitt Kök-mässan i Stockholm och Göteborg och Rent a Chef


Matbloggsträffar 2014

GÖTEBORG (anmälan stängd)

Datum: Lördagen den 1 november 2014
Sista tid och dag för anmälan: kl 12.00, 31 oktober.

Tider:
12:30-13:30 Matlagning tillsammans med Rent a Chef i Matlabbet mitt i mässområdet (OBS! Endast 16 platser)
14:00-18:00 Föreläsningar och paneldebatt
Plats: Mitt kökmässan, Scenen vid lougnen i D-hallen.

Program: Måltidsturism, Gunilla Davidsson, Affärsutvecklare Måltidsturism Skaraborg, VD/Turistchef, Läckö-Kinnekulle. Att driva egen matkanal på Youtube, United Screens. Julen, maten och traditioner i december – Kinna Jonsson, Kinnas blogg – mormors mat samt paneldebatt med mat och dryckesbloggare. Efter matbloggsträffen åker vi gemensamt med buss ut till Gunnebo slott som bjuder oss på sin jul.

 

Stockholm (anmälan stängd)

Datum: Fredag den 7 november 2014
Sista dag för anmälan: 4 november

Tider:
11:00-12:00 Matlagning tillsammans med Rent a Chef i Matlabbet mitt i mässområdet (OBS! Endast 16 platser)
13:00 – 17:00 Föreläsningar och paneldebatt

Plats: Mitt kökmässan, Älvsjö, konferensrum T4, Scandic Talk Hotel som ligger intill mässan och C-hallen. Här kommer det finns information om Matbloggsträffen 2014.

Program: Från blogg till fotograf, Ilva Beretta, Lucullian Delights. Att driva egen matkanal på Youtube, United Screens. Paneldebatt med mat och dryckesbloggare. Magnus Reuterdahl, Aqua Vitae, berättar om #winelover, ett internationellt nätverk med 15000 medlemmar.

Hitta hit: Du tar dig enklast till Stockholmsmässan med pendeltåget från Centralstation och stiger av i Älvsjö. Sen går du ner mot huvudingången av mässan. Matmässan är i C-hallen och vår konferenslokal ligger i anslutning till den. Google Maps-karta finner du här. SL trafikinfo från T-centralen med tider finner du här.

Med biljetten som du får av Mitt kök (oss) när du anmält dig,  kan du gå på mässan hela dan. Mässan stänger kl 20.00 på fredagen.

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret om du har frågor.

Hashtag: #matbloggstraffgbg #matbloggstraffsthlm

Hela programmet till Matbloggsträffen hittar du här!

OBS! PÅ TORSDAGEN EFTER PRISUTDELNINGEN AV MATBLOGGSPRISET HAR VI ETT MINGEL FÖR MAT OCH DRYCKESBLOGGARE. 
Mer info hittar du här!


Varmt välkommen!
med vänliga hälsningar

Ylva Vitorovic
Christopher Anderton
Kinna Jonsson
Nanna Westerlund