Less Carbs - Fanny Lindkvist

Två AB, en podd & två böcker senare…

14 October, 2019

Finalist #6 i årets Folkets val har sannerligen inte legat på latsidan sedan hon deltog förra gången. Fanny Lindkvist med bloggen LessCarbs berättar mer nedan om sina projekt samt delar med sig av ett recept på pumpapizza!

Ett giftfritt liv & ett stort matäventyr!

– Jag har gjort massor sedan jag var med i Folkets val förra gången; startat två aktiebolag, en podd och utvecklat mina kanaler och byggt ett ännu starkare varumärke. Jag har bland annat skrivit 2 böcker, en kokbok, Det stora matäventyret, som handlar om hur man lagar mat med barnen. Alla recept är socker, gluten, mjölk och sojafria. Jag har också tillsammans med Martina Johansson skrivit boken Giftfri – ett rent liv utan tillsatser. Det är en uppslagsbok kan man säga, med 19 kapitel som tar upp livets alla områden och hur man praktiskt kan göra det mer giftfritt i vardagen, berättar Fanny.

Ibland blir jag så trött på mat att jag glömmer att äta

På frågan om varför hon tror att hon blivit finalist i Folkets val igen svarar Fanny:
– Jag har underbara följare! De finns alltid där för mig och stöttar mig i vått och torrt.

– Den största utmaningen med att blogga om mat är att det alltid finns så mycket mat hemma, och att jag ibland blir så trött på mat att jag glömmer att äta. Men det brukar lösa sig när familjen kommer hem och är hungriga som vargar, fortsätter hon.

Vad händer 2020?

– Jag har redan nu lite olika projekt på gång, men jag tar det lite som det kommer. Det jag ser fram emot mest är att jag ska tävla i styrkelyft nästa höst, något jag tränar stenhårt inför redan nu.

Favoritrecept: pumpapizza

Testa min pumpapizza, vegan/paleo/glutenfri. Pumpor är mina favoriter, goda, prisvärda och går att förvara hur länge som helst (aldrig i kylen dock) Väldigt enkel att variera, och alla gillar väl pizza?


Till sist vill jag bara säga tack till dig som följer mig, stöttar mig och hejar på mig. Jag ska fortsätta inspirera till ett mer hållbart, hälsosamt liv, avslutar Fanny.

1000 tack för alla härliga boktips och recept! /Ylva.

 

2 Comments

 • Ingrid says:

  Åh, driftiga Fanny! Du är en stjärna, så mycket du hunnit med sedan vi lärde känna varandra för fem år sedan.
  Du är verkligen värd att vinna. Du är sann alla dina ideal och sprider så mycket kunskap och glädje. Sedan är du en sann entreprenör och förebild för alla som vill skapa sitt eget företag, eller OK två då….

 • Line says:

  Ønsker veldig Fanny får priset
  For sitt brennande engagement
  Kreativitet .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *